Babysvømning - små hold af 6-7 forældre/babyer.    OBS!   Ingen venteliste p.t.

Veksebo Svømmecenter har nu i mere end 30 år og med stor glæde og succes ført utallige hold ud i babysvømningens mange facetter, glæder og muligheder.

Det er bare om at komme i gang. Din baby vil elske det!

Vi har hold mandag aften kl. 17.30  og onsdag kl. 12.30.

Holdene udvider vi eller indskrænker alt efter efterspørgslen fra jer. Er du med i en gruppe og I godt vil gå sammen er det bestemt en mulighed.

Ved opstart kan du søge medlemsoptagelse i Facebook gruppen: Babysvøm Veksebo Svømmecenter.


Det er Nina Poschmann, der underviser og undervisning foregår individuelt under hensyntagen til dit barns robusthed og forældrenes egne ønsker. Går I længe nok, vil dit barn blive fuldstændig tryg i vandet. Svømme over som under vandet. Mange af babyerne når at svømme frit rundt i bassinet som ca. 7 måneder gamle på en "vandslange". 1 års alderen kan de fleste svømme frit med bælte på. Alle motoriske færdigheder leges ind med respekt for vandet. Babyerne kan gå her i centeret til 3 års alderen, hvorefter der henvises til familiehold. Kontakt Nina.


Bassintemperaturen er ca. 31 til 32 gr. varmt, så det anbefales at du under normale omstændigheder kan starte op, når dit barn er hen mod 3 måneder gammel.

Det er vigtigt, at du selv hjælper med at holde vandet så rent som muligt for din baby. Derfor bruger vi alle skrubbesvamp ved den obligatoriske afvaskning. Smykker og sminke skal ikke med i vandet.


Du køber et klippekort på 10 gange til kr. 1200,-. Du kan bruge det, når du vil, på de 2 ovenstående tidspunkter i løbet af én sæson. Kortet er personligt, kan ikke videresælges eller på anden måde videreformidles til tredjemand. Ubrugte klip refunderes ikke.

Det skal nævnes, at der i dette meget flexible klippekortsystem, kan forekomme enkelte gange, hvor holdene er lidt større end ovenfor beskrevet.

Hvis du har lyst til at starte op, kontakt mig på 61 79 55 53 eller skriv en besked herunder: